Ha a férfi szerelmes… 10 egyértelmű jel, amiből kiderül!

szerelmes férfi

Nem kap hetente kétszer virágot és az ablaka alatt sem szerenádozik új udvarlója? Lehet, hogy az érdeklődését felkeltő férfi nem is szerelmes? Íme, 10 tipp, amelyből kiderül, hogy sikerült-e elkápráztatnia a férfit!

Tudni szeretné, hogy a férfi, akivel találkozgat, valóban odavan-e Önért? Ne várjon égi jelekre, hogy kiderüljön, hogyan viszonyul Önhöz, figyeljen azokra a jelekre, amelyeket az illető a viselkedésével sugall, mert ezek arra is utalhatnak, hogy a férfi szerelmes. Az ELITTÁRS szerkesztősége most összeállított egy rövid listát arról, mire érdemes koncentrálni.

1 Minden ok nélkül telefonál

Ha valóban sikerült elnyernie a férfi tetszését, nem kell sokat várnia arra, hogy az első randi után újra találkozzanak. Sőt, amint teheti, telefonál, hogy hallja a hangját. Nem vár a megfelelő pillanatra, képes bármikor felhívni és érdeklődni arról, milyen napja volt. Ha eddig úgy tűnt, hogy a férfi csak barátságból közeledik Önhöz, valószínűleg meg fog lepődni a nyitottságán.

Tipp: Bár ilyenkor könnyű zavarba jönni, próbálja leplezni meglepettségét, és ha nincs ellenére, hagyja, hogy a szerelmes férfi érdeklődjön Ön iránt!

2 Mindig az Ön társaságát keresi

Ha egy férfi szerelmes nem csak gyakran hívja, de próbál minél gyakrabban találkozni is Önnel, nyugodtan elkezdhet bizakodni. Ha nem is feltétlenül álmai randevúja valósul meg, a férfi számára egy egyszerű szombat esti borozás is újabb örömteli alkalmat nyújt arra , hogy kicsit több időt töltsön a szerelmével. Ha ez valóban így van, például szívesen nézne együtt egy Ön által választott filmet, meginna egy kávét kedvenc kávézójában vagy önként ajánlja fel segítségét a hétvégi nagybevásárlásban, nagy az esély arra, hogy a férfinak valóban komoly szándékai vannak.

Tipp: Mutassa meg neki, hogy Ön is élvezi a társaságát és kezdeményezze Ön a következő randevút!

Ha még nincs kivel randevúznia: Regisztráljon most!

ELITTÁRS regisztráció

3 Bármikor szakít időt arra, hogy találkozzanak

A szabadidő értékes. Egy hosszú munkanap és más fontos teendők elvégzése után nem sok időnk marad a szórakozásra, pihenésre. Ennek ellenére, vagy éppen emiatt a szerelmes férfi próbálja a korábban megszokott napirendjét is úgy alakítani, hogy a lehető legtöbb időt töltse Önnel. Ha pedig éppen elutazni készül, indulás előtt mindenképpen látni akarja, és amíg távol van Öntől, számtalanszor hívja és ír Önnek valamint igyekszik biztosra menni a következő, visszaérkezése utáni randevú egyeztetését illetően. Igen, bizonyára ez a férfi szerelmes.

4 Sokszor beszél Önről a barátai előtt

Ha egy új kapcsolatban van, és a rengeteg figyelem, virág, ajándék mellett a férfi kevésbé lelkes, amikor arról van szó, hogy bemutassa Önt a barátainak, ne élje bele magát teljesen az új kapcsolatába! Ha egy igazán szerelmes férfinak komoly szándékai vannak egy nővel, igyekszik minél hamarabb bevonni Őt baráti társaságába. Ezáltal a számára igazán fontos személyekkel is megoszthatja örömét, sőt nem csak azt mutatja meg, hogy mennyire szerelmes, hanem azt is, hogy a nő, akit szeret mennyi érdekes, intelligens, humoros és nagyszerű. Ugyanígy történik ez a szerelmes nővel is, egy idő után Ön is szeretné bemutatni neki a szeretteit.

Tipp: Mutassa meg a férfinak, hogy mennyire értékeli a magabiztosságát és fogadja örömmel barátai kérdéseit, érdeklődését!

ha a férfi szerelmes

5 Szeretné megismerni a családját és a barátait

A szerelmes férfi szívesen megismerné azokat az embereket, akik igazán közel állnak Önhöz. Míg az igazi szoknyavadászok kihasználják a szituációt és flörtölni kezdenek a barátnőivel, az igazán szerelmes férfi figyelni fog barátai történeteire, azonban a flörtölésnél csak Ön jöhet szóba.

Tipp: Mutassa meg neki, hogy a vonzalom kölcsönös és fogadja, majd viszonozza a kedves szavakat, pillantásokat!

Ez a cikk is érdekelheti: Hogyan mondjam el neki, hogy nem szeretnék vele kapcsolatot?

6 Folyamatosan szemkontaktust próbál Önnel tartani

Ha a férfi szerelmes, próbál minél gyakrabban szemkontaktust teremteni és tartani Önnel. Ha nem vonzódna Önhöz, nem keresné a szemkontaktust. Ezért, ha a férfi megragadja a tekintetét, ne fusson el előle, tartsa vele a szemkontaktust, ezzel azt mutatja neki, hogy Ön is érdeklődik iránta!

7 A testbeszéde elárulja, hogy érdeklődik Ön iránt

A szerelmes férfi érzéseit nem csak szemkontaktus teremtése leplezi le: az egész testbeszéde árulkodó jeleket küld a nő felé. A beszélgetés közben keresztbe tett lábak, vagy összefont karok zárkózottságot mutatnak. Ezzel szemben, ha ilyet nem tapasztal és a férfi teljes testével Ön felé fordul, az barátságra vagy kapcsolatra való nyitottságot jelenti.

8 Figyel minden mondatára

Kísérje figyelemmel, mennyire figyel partnere arra, amit mond. Valóban érdekes számára, amiről beszélgetnek? Az igazán szerelmes férfi akarva akaratlanul is végighallgatja, amit mond, kérdez és válaszokat keres az Ön által felvetett problémakörökre. Mutassa ki érdeklődését Ön is és szenteljen teljes figyelmet a férfi mondandójára!

9 Gyengéd Önnel

Amikor olyasvalakivel randevúzik, akit elkápráztat a személyisége, bizonyára minél több alkalmat fog keresni arra, hogy megérintse. Ezek a próbálkozások akár nagyon finom mozdulatok is lehetnek, például egyetértését kifejezve megérinti a kezét, miközben beszélgetnek, mikor megáll az ajtóban, megérinti a hátát, így jelezve udvariasan, hogy előre engedi Önt. Ezekkel az apró mozdulatokkal a férfi a szimpátiáját és a figyelmességét mutatja ki, mégis finoman, meghitten közeledik Önhöz.

Tipp: Ha Ön is ugyanúgy érez a férfi iránt, előbb-utóbb észreveszi, hogy Ön is hasonló gesztusokat tesz a férfi irányába.

10 Kíváncsi mindenre, ami Önt érdekli

Jó jele annak, hogy a férfit érdekli a személyisége, ha elkötelezetten érdeklődik az olyan témák iránt, amelyek az Ön számára fontosak. Ha korábban nem volt sok közös a jóga, festés vagy futás iránti lelkesedésükben, azonban a férfi hirtelen érdekesnek, fontosnak tartja az Ön hobbijait, valószínűleg szerelmes és próbál minél inkább az Ön kedvében járni.

A fenti tíz jelből megtalálhatja a választ a kérdésére, hogy vajon a férfi, akivel éppen randevúzik, valóban szerelmes-e. A válaszokból meg tudja majd állapítani, hogy szeretne-e az illetővel egy hosszú távú kapcsolatra elköteleződni, vagy inkább tovább lépne.

+1Kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére, tapasztalataira is! Ön szerint milyen jelek utalnak még arra, hogy a férfi szerelmes? Írja meg a tapasztalatait kommentben a cikk alatt!