Társkeresés 50 felett: találja meg a társát itt!

Az ELITTÁRS oldalnál a fő célunk, hogy biztonságos és megbízható online társkereső szolgáltatásunkon keresztül minden egyedülálló, aki komolyan gondolja a társkeresést megtalálja a hozzá illő társat. Olyan magyar egyedülállókat ismertetünk össze, akiknek párkapcsolati céljaik, ambícióik megegyeznek és tartós, boldog párkapcsolatot tudnak együtt létrehozni, attól függetlenül, hogy 70, 60 vagy 50 plusz a társkeresők életkora. Mi a közös a társkeresőkben az oldalunkon? Az ELITTÁRS tagok, csak úgy, mint Ön, komolyan gondolják a társkeresést és azt, hogy megtalálják a hozzájuk illő társat, szerelmet. Készen áll arra, hogy megismerje jövőbeli társát? Csatlakozzon még ma a tagjaink közé!
társkeresés 50 felett

Társkeresés 50 felett az ELITTÁRS oldalon

Ha egy bizonyos életkor felett egyedülállóként találja magát, bizonyára Ön is úgy gondolja, hogy nehezebb helyzetben van, mint mások. Valószínűleg ez nem volt része a terveinek és igazán egyszerűen érezheti magát úgy, hogy Ön az egyetlen 50 feletti társkereső (vagy legalábbis az egyetlen „normális” társkereső 50 felett). De mi van akkor, ha létezik egy olyan hely, ahol valóban olyan egyedülállókkal ismerkedhet, akik megfelelnek az elképzeléseinek, hasonló a gondolkodásuk és ugyanazokat a dolgokat tartják fontosnak az életben, mint Ön? Mi van, ha az a döntés, hogy a társkeresésbe 50 felett kezdjen bele, valami csodálatosat hordoz magában?

ELITTÁRS regisztráció

 

Társkeresés 50 felett: online könnyebb

Azok számára, akik iPad helyett könyveken nőttek fel, a Facebook helyett összejöveteleken osztották meg barátaikkal az életük főbb történéseit, talán furcsán hangozhat, hogy az internetre bízzák szerelmi életük következő fázisát. Ha azonban az online társkereső oldalakat próbálja elkerülni, elkerüli az egyik legnépszerűbb helyszínt, ahol Önhöz hasonló egyedülállókkal ismerkedhet.

Sőt, egy olyan párkereső oldal, mint amilyen az ELITTÁRS, nagyon jól illeszkedik az 50 feletti társkeresők gondolkodásmódjához. A társkeresés semmilyen korban nem egyszerű, hiszen a munka mellett a sűrű hétköznapokon vagy programokkal teli hétvégéken nem könnyű más egyedülállókkal ismerkedni, főleg nem olyanokkal, akikkel sok a közös Önökben. Az online társkeresés azonban más. Nem csak azért, mert sok az 50 feletti társkereső, aki aktívan szeretné megtalálni (újra) a boldogságot az interneten keresztül, hanem módszerünk segítségével biztosítjuk, hogy olyan egyedülállókkal ismerkedhet, akik illenek a már kialakult életéhez és elképzeléseihez.

Ezért online társkeresésbe fogni az egyik legjobb esély a boldogságra azoknak, akik 50 feletti társkeresők. Az ELITTÁRS tagokhoz való csatlakozásával egy olyan közösségnek lesz tagja, amelyben hasonló gondolkodású, igényes egyedülállók vannak. Ebben a közösségben rátalálhat a szerelemre, igaz barátságra, romantikára, és boldog, tartós párkapcsolatra is, mindezt egy olyan biztonságos környezetben, ahol szakértő munkatársaink minden támogatást megadnak, ha kérdése merülne fel. Miért ne csatlakozna már ma tagjaink közé?

 

További tippek:

 • társkeresés 50 felett
  Nem gond, ha lassítana

  A társkeresés 50 felett nagyon különbözhet attól, miként kereste 20 vagy 30 évesen a párját. A legtöbb, tapasztaltabb ember számára a társkeresés régi érzelmeket és érzéseket kavarhat fel, ahogy egy új szerelemmel, valamint a régi emlékekkel próbál megbékélni. Ez nem könnyű egyik helyzetben sem, ha szakítás következtében, párja elvesztése vagy akár válás után maradt egyedül.

  Könnyítse meg saját dolgát és fogadja el, hogy rendben van, ha először egy igaz barátot, jó társaságot keres, nem rögtön a lelki társát. Ha arra koncentrál, hogy bővítse baráti körét, könnyebben veszi fel a kapcsolatot másokkal, mintha rögtön az életre szóló társát keresné partnerjelöltjeiben. Később természetesen a barátságok közül bármelyik átalakulhat többé, a legfontosabb az, hogy biztos legyen abban, hogy minden a megfelelő tempóban történik, nem sieti el a dolgot.

 • társkeresés 50 felett
  Koncentráljon a jövőre!

  Amikor eldönti, hogy partnerjelöltjével megteszik a következő lépést, mindenképpen tartsa szem előtt, hogy elég teret hagyjon neki az életében. Az elmúlt párkapcsolatokat és ex-párokat az új társsal nem érdemes összehasonlítani, az ugyanis csak a kettőjük közötti kapcsot bontja meg és mindig akadályozni fogja Önöket a továbblépésben.

  Fókuszáljon a jövőre, ezzel még több ajtó nyílik meg az 50 feletti társkeresésben. Képzelje el, ha a randevúpartnere volt párjáról beszélne; annak ellenére, hogy ezt jó szándékkal teszi, bizonyára Ön is feltenné magában a kérdést, hogy ha ennyire el van foglalva a múlttal, hol a hely az életében Ön számára? Ezzel szemben olyasvalakivel randevúzni, aki magabiztos, pozitív és Önre koncentrál, nagyon vonzó, igaz? Tegyen hát így Ön is, fókuszáljon a jövőre!

 • társkeresés 50 felett
  Sosem késő elkezdeni

  Számos egyedülálló mondja, hogy a társkeresés 50, 60, 70 éves kor felett nem neki való, nem tudja, hogyan kell randevúzni, mi a legmegfelelőbb randihely, vagy attól tart, hogy túl késő, hogy még egyszer rátaláljon a szerelemre. Ha Ön is így gondolja, söpörje félre ezeket a gondolatokat. Egyre nő azoknak a társasága, akik az online társkeresést 50 felett kezdik.

  Sőt, talán minél idősebb az ember, annál jobb a társkeresés. Ugyanis azok az egyedülállók, akikkel randevúzni készül jóval tapasztaltabbak, mint azok, akikkel igazán fiatal korában ismerkedett meg, emellett nagyobb őszinteséggel nyílnak meg a jövőbeli terveiket illetően is. Valószínűleg tudják, hogy mindketten maguk mögött tudnak pár évet, de a jövőt közösen írhatják. Hozza ki a legtöbbet jövőjéből és csatlakozzon már ma az ELITTÁRS tagjaihoz!