Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
komoly kapcsolatban élő pár

Párkereső Magyarország: találja meg társát Önhöz közel!

Az ELITTÁRS társkereső diplomás és igényes tagokkal rendelkezik Magyarország szerte, akik hosszú távú párkapcsolatot keresnek. Oldalunk célja, hogy olyan egyedülállókat ismertessünk össze, akik összeillenek személyiségjegyeik és a boldog, tartós párkapcsolattal szembeni elvárásaik alapján. Az ELITTÁRS lehetővé teszi, hogy egy olyan különleges személlyel ismerkedjen meg, akivel másképp talán soha nem találkozhatna. Csatlakozzon Ön is az ELITTÁRS párkereső tagjai közé még ma, hogy egy igazán biztonságos és profi oldal segítségével találja meg társát!

Párkereső Magyarország: egyedülállók az országban

Magyarország tele van csodálatos helyekkel, falvak és nagyvárosok, síkságok és hegyek, tavak és erdők közepette mindenki megtalálhatja azt, ami igazán megfelel az ízlésének, vágyainak. A KSH 2011. évi népszámlálásának adatai alapján Magyarországon a 20 és 79 év közöttiek közül több mint 3,8 millióan vallották magukat egyedülállónak1, legyen szó hajadonokról és nőtlenekről, megözvegyültekről vagy azokról, akik válás után lettek ismét egyedülállók. Ha Ön is azon párkeresők közé tartozik, akik hosszú távú, komoly kapcsolatot keresnek, jó helyen jár.

Hogyan működik az ELITTÁRS párkereső?

Az ELITTÁRS oldalnál tudjuk, hogy manapság mindenki elfoglalt, felgyorsultak a hétköznapok, az emberek gyakran az igazán fontos dolgokra is nehezen tudnak időt szakítani. Ezért a módszerünk egy matematikai modellen alapszik, amely segíti összeismertetni a leginkább összeillő egyedülállókat. Hogyan működik?

Az ELITTÁRS oldalra történő regisztráció során minden párkeresőnek egy átfogó személyiségtesztet kell kitöltenie, majd további keresési feltételeket állíthat be, attól függően, hogy milyen társra vágyik. Pszichológusok és matematikusok által tervezett algoritmusunk ezután megállapítja személyiségprofiljának főbb pontjait, majd a megadott személyes preferenciái alapján olyan tagok adatlapjait ajánlja Önnek megtekintésre, akikkel megfelelnek egymás elvárásainak, személyiségjegyeik alapján összeillenek és ezzel valószínűleg alkalmasak egy komoly kapcsolat létrehozására.

Személyre szabott partnerjelöltek a párkereső egyedülállóknak

Az ELITTÁRS oldalnál tudjuk, hogy tagjaink többségének az is fontos kritériumnak számít, hogy lakóhelyéhez közel találja meg azt a különleges személyt, akivel boldog lehet a későbbiekben. Hiszünk abban, hogy egy párkereső feladata az, hogy egyszerűbbé és élvezetessé tegye a leendő társ megtalálását, ne további nehézségeket vagy feladatokat állítson az egyedülállók elé. Ezért keresési feltételeinek beállításaikor többek között azt is megadhatja, hogy partnerjelöltjei lakhelye maximum milyen távolságra legyen Öntől. Algoritmusunk ezáltal nem csak a személyiségjegyei, de elvárásai tekintetében is Önhöz illő partnerjelölteket tud ajánlani Önnek.

Miért ajánlunk partnerjelölteket?

Tapasztalataink és a visszajelzések alapján tudjuk, hogy a társkeresés időigényes tud lenni, ha minden egyes adatlapot végig kell néznie ahhoz, hogy olyasvalakit találjon, akivel szívesen felvenné a kapcsolatot és még személyiségük is összeillik. Ezért a személyiségteszt eredményei és keresési feltételei alapján megtesszük az első lépést és kiválasztjuk Önnek azokat az egyedülállókat, akikkel alkalmasak lehetnek a fenti tényezők alapján egy tartós, boldog párkapcsolatra. Tagjainknak a keresési feltételek és a személyiségteszt eredménye alapján ajánlunk partnerjelölteket. Így Önnek már csak azt kell eldöntenie, hogy a felveszi-e partnerjelöltjével a kapcsolatot. Módszerünk alapján ugyanis személyiségük összeillik, képesek lehetnek egy tartós kapcsolatra, így Önöknek az első találkozás alkalmával már csak azt kell eldönteniük, hogy megvan-e az a bizonyos kémia kettejük között.

Biztonságos párkereső, szakértő ügyfélszolgálat

Mint minden interneten történő tevékenységnél, az online társkeresés során is fontos, hogy személyes adatait biztonságban tudhassa. A megbízható és professzionális szolgáltatás érdekében különleges hangsúlyt fektetünk tagjaink adatainak védelmére. A regisztrációtól kezdve a rendelkezésünkre bocsátott információt, mint például a személyes adatokat, fizetési információkat és profiladatokat SSL-kódolva, titkosítva tároljuk. További információt a témáról az adatvédelem című aloldalunkon talál.

A biztonságos párkeresés nálunk nem csak technológiai kérdés. Szakértőink minden adatlapot manuálisan ellenőriznek, így kiszűrve a komolytalan felhasználókat. Ügyfélszolgálatunk a hét hat napján támogatja a párkereső egyedülállókat, csapatunk minden az oldalunkkal, illetve a társkereséssel kapcsolatos kérdésre válaszol.

Források:

1 http://www.ksh.hu/nepszamlalas/docs/tablak/teruleti/00/00_1_1_3_1.xls