Valentin-napi ötletek: hogyan találjunk rá a szerelemre?

Valentin-nap

Közeleg február 14-e és ezzel együtt természetesen a szezonális szívecske alakú csokoládék, vörös rózsák és megugrott éttermi árak időszaka is. Ez sokunk számára ijesztő vagy taszító, azonban gondoljunk csak bele, hogy még a szerelmes párok sem tudnak elmenekülni ezek elől. Sőt, a Valentin-nap ünneplése még számukra is sokszor kifejezetten nyomasztó. Azonban igenis lehetséges, hogy mindenki jól érezze magát ezen a napon!

Sam Owen pszichológus segítségével összeszedtünk pár ötletet Valentin-napra, amely vonzó lehet mindenki számára!

Valentin-nap egyedülállóknak

Az jellegzetes kép, hogy milyen is valójában egyedülállónak lenni Valentin-napkor, gyakorlatilag összefoglalható egy szóval: keserves. Számtalan film és sorozat szól arról, hogy ha Valentin-napon szinglik vagyunk, akkor készüljünk fel a búslakodásra, átkozzuk az összes boldog párt és egy hatalmas adag fagylaltba öljük bánatunkat.

Azonban ennek egyáltalán nem kell így történnie, hiszen teljesen jogosan élvezhetjük a szingli életmódot, akár Valentin-napon is! A kérdés inkább az, hogyan, hiszen rengeteg módszer közül választhatunk. , A legjobb talán mégis az, ha otthon maradunk és kényeztetjük magunkat, hiszen, ha egyedülállók vagyunk, ez a feladat ránk marad! Főzzük meg a kedvenc ételünket vacsorára, igyunk hozzá egy jó pohár bort, válasszunk ki egy jó filmet. Sőt, ha régóta vágyunk valamire, ajándékozzuk meg magunkat vele!

A legfontosabb, hogy úgy bánjunk önmagunkkal, ahogy a szerelmünkkel bánnánk. Végül is, megérdemeljük, hogy „szeretetben fürdőzzünk”, még akkor is, ha egyedülállók vagyunk. Ha odafigyelünk önmagunkra, azzal biztosítjuk, hogy jó napunk legyen: ennyire egyszerű! Sam Owen, pszichológus szerint: „A Valentin-nap pont olyan, mint amilyenné mi magunk tesszük, miénk a választás, hogy mit hozunk ki belőle!” Ha ezek után egy nagy doboz fagyi tenne minket boldoggá, ne fogjuk vissza magunkat!

Regisztráljon!

Valentin-nap egyedülValentin-nap társkeresőknek

Ha kényeztetjük önmagunkat és épp társat keresünk, nem is találhatnánk jobb időszakot arra, hogy rá is leljünk! Azonban fontos tudni, hogy a vágy, hogy megfelelő partnerre találjunk nem jelenti azt, hogy azonnal az ölünkbe is hullik a szerelem. Sőt, ha komolyan gondoljuk, hogy hosszú távra keresünk társat, néhány lépést meg kell tennünk annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk célunk eléréséhez.

Először is, fontos, hogy megfelelő hangulatban álljunk neki a társkeresésnek. Ha például az előző párkapcsolatunkat nem sikerült teljesen lezárnunk, tegyünk valamit annak érdekében, hogy végleg pontot tegyünk annak a fejezetnek a végére. Így a Valentin-nap az új életünk kezdetének ünnepe lehet, amire már régóta vártunk.

Ha ezek a friss gondolatok már megfogalmazódtak bennünk, ideje neki látnunk a változtatásnak! A Valentin-nap mind az egyedülállók, mind a párkapcsolatban élők számára az utóbbi években már gyakorlatilag elkerülhetetlenné vált – miért ne fordítanánk az előnyünkre és töltenénk olyanokkal, akik hozzánk hasonló élethelyzetben vannak? Jelentkezzünk be gyakrabban az online tárkereső fiókunkba és tárgyaljuk megkellő humorral más egyedülállókkal azt, hogy milyen is szinglinek lenni Valentin-napon. Sam Owen pszichológus szerint az év ezen az időszakában mind férfiként, mind nőként sokkal könnyebb valakit randira hívni, ezért, ha általában félénkebbek vagyunk, itt az idő, hogy átvegyük a kezdeményezést!

Ha Ön is keresi a szerelmet és készen áll egy új kapcsolatra, az ELITTÁRS segít céljainak elérésében! Regisztráljon még ma!

Önnek vannak ötletei a Valentin-nap eltöltésével kapcsolatban? Ossza meg őket a cikk alatt kommentben!