Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
társkereső fiataloknak
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Társkereső fiataloknak, idősebbeknek – kinek ajánljuk az ELITTÁRS szolgáltatását?

társkereső fiataloknak

Kinek való az ELITTÁRS? Oldalunk nem csak az idősebb generáció számára nyújt szolgáltatást. Tagjaink nagy többsége olyan egyedülálló, aki hozzá illő társat keres egy hosszú távú, harmonikus párkapcsolat kialakítására. Az ELITTÁRS a komoly kapcsolatra vágyókra specializálódott, így minden olyan 18 év feletti egyedülálló, aki ilyen kapcsolatra vágyik, megtalálhatja a párját. De hogyan lehet megtalálni ezt a különleges személyt? Az egész ott kezdődik, hogy jó helyen kell keresni!társkereső fiataoknak

A tökéletes társat keresi?

Attól függetlenül, hogy Magyarország mely táján lakik, milyen idős, nőt vagy férfit keres társnak, az ELITTÁRS segít abban, hogy megtalálja a hosszan tartó boldogságot. Tudjuk, hogy gyakran úgy tűnhet, hogy nehéz a társkeresés fiataloknak, valamint idősebbeknek, azonban tagjainkat biztosítjuk, hogy nem kell kompromisszumokat hozniuk, amikor a hozzájuk illő társat keresik. Ez hogyan lehetséges? Olvasson tovább!

Kik az ELITTÁRS tagjai?

Tagjaink egytől egyig olyan nők és férfiak, illetve csajok és pasik, akiknek elegük van a futókalandokból és osztoznak abban a céljukban, hogy egy igaz, szerető, tartós párkapcsolatot tudjanak kialakítani olyasvalakivel, akivel igazán jól kijönnek és összeillenek. Prémium tagjaink kétharmada diplomás társkereső, akik magukhoz hasonlóan igényes társat keresnek.

Mit nyújt az ELITTÁRS társkereső fiataloknak (és idősebbeknek is)?

Biztonság: Online társkereséskor az egyik legfontosabb, hogy a társkeresők megbizonyosodhassanak arról, hogy mind ők, mind adataik biztonságban vannak. Szigorú adatvédelmi politikánknak megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tagok által megadott információkat biztonságosan kezeljük és megóvjuk az illetéktelen hozzáféréstől.

Az alábbi cikkben bővebben olvashat arról, hogyan biztosítjuk a biztonságos társkeresés feltételeit.

ELITTÁRS, biztonságos társkeresés

Applikáció okostelefonra: Főleg a társkereső fiataloknak fontos, de mindenki életében egyre nagyobb szerepet játszanak az okostelefonok. Az ELITTÁRS oldal lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor foglalkozzon a társkereséssel, ne legyen számítógéphez vagy laptophoz kötve. Társkereső appunk segítségével mindezt egyszerűen megteheti. Töltse le az ELITTÁRS alkalmazását az AppStore-ból!

Egyszerű használat, igényes felület: Az ELITTÁRS oldalnál ügyelünk arra, hogy a felületünk használata ne csak a társkereső fiataloknak, hanem mindenkinek érthető és egyszerű legyen. Erre törekszünk mind az asztali, mind a mobiltelefonos társkereső felületeinken. A partnerjelöltekkel való kommunikációnak egyszerűnek kell lennie, ezt biztosítjuk alkalmazásunkon belül. Amennyiben úgy gondolja, hogy nincs elég bátorsága azonnali üzenetben megszólítani egy partnerjelöltet, küldhet neki kezdetnek egy mosolyt, vagy feltehet neki 5 kérdést is, amellyel kezdetét veheti a kommunikáció.Tökéletes profilkép

Ügyfélszolgálat: Ügyfélszolgálatunk szakértő munkatársai a hét hat napján készségesen válaszolnak a felhasználók kérdéseire, üzeneteire. Mindemellett manuálisan és automatizált szűrőkkel is ellenőrizzük az adatlapokat, így kiszűrve az esetleges csalókat.

Átfogó személyiségteszt: Az ELITTÁRS személyiségtesztje tudományos alapokon nyugszik, pszichológusok és matematikusok által kifejlesztett módszerünk segít megtalálni a társkereső fiataloknak és idősebbeknek a hozzájuk illő társat, aki ugyanúgy, mint ők, tartós kapcsolatot keresnek.

Gyors fényképfeltöltés: A személyiségteszt kitöltése után egyszerűen, akár Facebook képeit felhasználva tölthet fel profilképet az adatlapjára.

Regisztráljon most a tagjaink közé!