Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
telefonos társkereső
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Telefonos társkereső: hogyan használja az ELITTÁRS mobilos társkeresőt?

telefonos társkereső

A szerelmet keresi, azonban a társkeresés a sűrű munkanapokkal összeegyeztethetetlennek tűnik? Az ELITTÁRS mobilon is elérhető, így akár út közben is könnyedén meg tudja nézni legutóbbi partnerjelöltjeit, üzeneteit illetve az adatlapjára érkezett kommenteket is. Oldalunkat tabletre és okostelefonra is optimalizáltuk, így bárhol legyen, a társkeresés és a randevúkra való felkészülés is könnyedén lehetséges.telefonos társkereső

Készen áll arra, hogy különleges egyedülállókkal ismerkedjen meg? Regisztráljon most itt! Amennyiben további információra lenne szüksége a telefonos társkeresésről, olvasson tovább!

Telefonos társkeresés elfoglalt egyedülállóknak

Az ELITTÁRS tagok többségéről elmondható, hogy olyan elfoglalt egyedülállók, akik a hosszú munkanapok mellett szeretnék szabadidejüknek minden percét kiélvezni és hasznosan tölteni. Az okostelefonok és a mobilinternet mára alapvető eszközei lettek a mindennapoknak, főleg azok számára, akiknek különösen szükségük van a rugalmasságra és szabadságra. Ezért is fejlesztettük ki az ELITTÁRS mobil verzióját, mellyel a társkeresés bárhonnan könnyedén elérhető és kényelmes attól függetlenül, hogy milyen tempójú életet él éppen. A letisztult megjelenés hatékony mobilos társkeresést tesz lehetővé, így akár éppen egy boltban sorban állva, hazafelé menet vagy a munkahelyi ebédszünet alatt is könnyedén válthat üzenetet partnerjelöltjeivel, nézheti meg adatlapjukat. A telefonos társkeresőn az ELITTÁRS minden fő funkciója elérhető és könnyedén használható.

Így használja a telefonos társkeresőt

Modernizáltuk szolgáltatásunkat, így biztosítani tudjuk, hogy társkeresőnk telefonról, tabletről és asztali számítógépről is kifogástalan felhasználói élményt nyújtson. Hiszünk abban, hogy mára egy színvonalas társkeresőnek alapvetően biztosítania kell azt, hogy tagjai minden digitális eszközről be tudjanak lépni felhasználói fiókjukba. Ezzel lehetőséget teremtünk arra, hogy egy elfoglalt, professzionális élet mellett is esélyt kínáljunk egy valódi társ, egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat megtalálására.

Mobilos társkereső felületünket úgy alakítottuk ki, hogy könnyedén tudjon navigálni az egyes funkciók között. Ezzel gondoskodunk arról, hogy az ELITTÁRS használata beleférjen a mindennapos teendők közé. Tudjuk, hogy munkahelyén nem mindig könnyű vagy éppen nem is lehetséges, hogy bejelentkezzen társkereső fiókjába, ezért komoly erőfeszítéseket teszünk azért, hogy bármely szabad pillanatában tudja használni szolgáltatásunkat attól függetlenül, hogy éppen hol van.

Az ELITTÁRS elérése okostelefonról vagy táblagépről

Ahhoz, hogy kipróbálja az ELITTÁRS társkereső mobil verzióját, írja okostelefonja vagy táblagépe böngészőjébe az ELITTÁRS főoldalának címét ( https://www.elittars.hu/ ). Amennyiben ilyen eszközről nyitja meg az oldalt, automatikusan az ELITTÁRS mobil verzióján fog landolni, amely az Ön digitális eszközének méretéhez alkalmazkodva fog megjelenni, attól függetlenül, hogy ez pontosan milyen eszköz illetve, hogy iOS vagy Android operációs rendszert használ. Az első lépés megtétele után ugyanúgy könnyedén bejelentkezhet ELITTÁRS fiókjába, mintha asztali gépén tenné és alakíthatja tovább adatlapját; legyen szó fotófeltöltésről, partnerjelöltjeinek megtekintéséről vagy üzenetküldésről és megtekintésről. A különböző funkciókat könnyedén eléri a menü gomb megnyomásával a képernyője jobb felső sarkában.

Már ezt is a telefonjáról olvassa? Az ELITTÁRS társkereső app segítségével a társkeresés még egyszerűbb és gördülékenyebb, mint valaha. Az alkalmazás az AppleStore-on/iTunes-on és Google Play Store-on keresztül is elérhető.

ELITTÁRS regisztráció

Regisztráljon ingyenesen most!

Ha Ön új az ELITTÁRS oldalán, egyszerűen követheti a fenti lépéseket és regisztrálhat oldalunkra. Csatlakozzon tagjaink közé Ön is és vágjon bele az online társkeresésbe. A regisztráció után töltse ki adatlapját, majd a személyiségtesztet, adja meg keresési feltételeit, válasszon tagságot és tekintse meg első partnerjelöltjeit, fotóikat és vágjon bele az ismerkedésbe bármely mobil eszközről. Az igazán Önhöz illő társ megtalálása még sohasem volt ennyire egyszerű! Próbálja ki Ön is még ma az ELITTÁRS mobil, telefonos társkeresőjét.