Milyen fizetési lehetőségeket kínál az ELITTÁRS?

szív számítógéppel - online szerelem

A Prémium tagság választásánál, az ELITTÁRS a következő fizetési módokat kínálja: bankkártyás illetve Paypal fizetés. Az ELITTÁRS oldalon előre, egy összegben fizeti a teljes tagsági díjat, így a fizetés havi lebontásban nem lehetséges.

Bankkártyás fizetés

Nálunk kényelmesen és biztonságosan használhatja hitelkártyáját a Prémium tagság igényléséhez. A fizetés során Master Card, Visa, American Express és Maestro kártyákat fogadunk el. Válassza ki az Önnek megfelelő Prémium tagságot és a bankkártyája adatainak megadásával erősítse meg előfizetési szándékát! Az Ön Prémium tagsága közvetlenül a bankszámlája megterhelésének időpontjában aktiválódik. Minden adat, amit Ön a rendelkezésünkre bocsát (pl.: személyes adatok, fizetési információk egy fizetési kötelezettséggel járó tagság megrendelése esetén) SSL (Secure Socker Layer) titkosított, ezzel is védve adatainak biztonságát.

Paypal fizetés

Amennyiben a Paypal fizetést választja, kattintson az Önnek megfelelő Prémium tagság kiválasztása után a Paypal fizetési módra. Az adatai megerősítése után közvetlenül a Paypal oldalra irányítjuk, ahol a saját Paypal felhasználói adatival bejelentkezhet, és a fizetést visszaigazolhatja. Ha esetleg még nem rendelkezne saját Paypal fiókkal, ott létrehozhatja azt, vagy használhatja az ideiglenes hozzáférést a fizetés megerősítéséhez.

Amennyiben a kérdésére nem találta meg a választ, kérjük, nézze meg bővebb Súgó oldalainkat!

ELITTÁRS Súgó