ELITTÁRS Prémium tagság: korlátlan kommunikáció

elittárs prémium tagság

Az internetes társkeresés piacán igen széles a választék, melyek egy része ingyenes, a másik része fizetős szolgáltatást nyújt. Az ELITTÁRS oldalon lehetősége nyílik ingyenes és fizetős tagságra is – ezeket hasonlítjuk most össze.

Tagság: fizetési kötelezettség nélkül

Az ELITTÁRS sikerének titka a tudományos alapú személyiségteszt, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók valóban hozzájuk illő társra találjanak. Regisztráljon ingyenesen és töltse ki személyiségtesztünket, melynek segítségével jobban megismerheti önmagát.

A regisztráció után, Ön mint ingyenes tag kötelezettségek nélkül tesztelheti társkeresőnket. Ezen tagság keretén belül elolvashatja a részletes személyiségjellemzését, és megtekintheti a Partnerjelöltek adatlapjait, melyeket az Ön preferenciáinak megfelelően javaslunk.

Ha az ELITTÁRS Prémium tagság mellett dönt

Az Elittárs oldalra történő regisztráció után bármikor igényelhet Prémium tagságot, melynek ára az Ön által választott tagság futamidejétől függ. Prémium tagként már számtalan funkciót: kapcsolatba léphet Partnerjelöltjeivel, tájékoztatást kap az adatlapját látogatókról, üzeneteket küldhet, fogadhat és megtekintheti más felhasználók fényképeit.

Itt már minden funkció a rendelkezésére áll, melyek segítségével még könnyebben párra találhat. Az ELITTÁRS Prémium tagságnál az adatlaphitelesítést is használhatja, értesítést kap az olvasott üzenetekről, széleskörű személyiségjellemzését letöltheti pdf formátumban, illetve naponta akár 20 további Partnerjelöltet is megtekinthet.

A társkeresés színvonalának fenntartása érdekében ügyfélszolgálatunk minden adatlapot és fényképet manuálisan ellenőriz, ezzel kiszűrve a komolytalan felhasználókat. Ha bármilyen kérdés merülne fel a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, amely a hét minden munkanapján a rendelkezésére áll.

Az ELITTÁRS csapata sok sikert kíván a partnerkereséshez!