Szerző: Békési Katalin
25687

ELITTÁRS vélemények: felhasználói visszajelzések

elittárs vélemények
Az ELITTÁRS csapata nap mint nap számtalan visszajelzést kap pároktól, akik itt találtak rá a boldogságra, de persze azon felhasználóktól is, akik még keresik társukat. Nagyra értékelünk minden véleményt, hiszen hozzájárul ahhoz, hogy az ELITTÁRS oldalát a felhasználók valódi igényei alapján tudjuk fejleszteni.

Mind a pozitív mind a negatív vélemények nagyban segítik munkánkat, hiszen így tudunk színvonalas szolgáltatást nyújtani.

 

Az alábbi ELITTÁRS vélemények érkeztek a felhasználóktól, akiknek ezúton szeretnénk megköszönni a munkánkhoz való hozzájárulásukat!

„Színvonalas szolgáltatás és korrekt ügyfélszolgálat. Sikertörténet még nincs, de úgy érzem, jó úton haladok!

„Kételkedve töltöttem ki a személyiségtesztet, egész találó lett az eredmény. Az is tetszik, hogy a keresőrendszer figyelembe veszi a beállításaimat, ezért már egy hónap tagság után is érdekes embereket ismertem meg.”

„Mivel már sok társkereső oldalt kipróbáltam, kicsit hezitáltam a regisztráció előtt. A tévéreklám után a kíváncsiság győzött. Meglepődtem, hogy milyen letisztult és gördülékeny az oldal, amit eddig még sehol sem tapasztaltam! Már pár nap után megismertem azt a hölgyet, akivel remélem, hamarosan komolyra fordul a dolog.:)”

„Bár még a kapcsolatunk elején vagyunk, de bizakodva tekintek a jövőbe, és bár közhelyes kijelentés, de tudom, hogy semmi nem történik véletlenül, nekünk itt kellett találkoznunk, mert ha nincs ez az oldal, akkor soha nem ismertem volna meg Őt. Köszönet érte, sok sikert mindenkinek, aki hasonló cipőben járt, mint én/mi.”

 „Köszönöm az Ügyfélszolgálat munkatársainak a segítségét, mind a tagságom alatt, mind tagságom megszüntetésekor maximálisan a segítségemre voltak. További sikeres munkát kívánok Nekik!”

„Maga az ügyfélszolgálat az én számomra tökéletesen működött, bár volt bennem egy kis ijedtség a korábban olvasott újságcikkek miatt. Szerintem a cég az akkori – félreértésen alapuló – vádakat teljesen helyre tudta tenni.”

„Gyorsan kaptam választ, ami teljes mértékben kielégített. Elégedett vagyok eddig a szolgáltatással!”

„Minden médiában megjelent híreszteléssel ellentétben gyorsreagálású az ügyfélszolgálat, a honlapon lehetne egy-két apróságon javítani, a szerkesztés utáni jóváhagyás picit lassú, s az előfizetéssel kapcsolatos szabály sem túl szimpatikus (automatikus hosszabbítás), de mindezt az ügyfélszolgálat készségessége kompenzálja. További jó munkát és sok sikert kívánok. ”

Köszönjük az eddig elküldött ELITTÁRS véleményeket és, hogy ezzel segítik a munkánkat. Önnek is van javaslata, észrevétele? Kérjük, ossza meg velünk!

 

 

 

Hozzászólások

Tisztelt Elittárs! Tulajdonképpen tetszik az oldal filozófiája, ez is egy nézőpont. Ha eléggé aktív az ember, akkor még lehet levelező partnert, vagy akár társat is találni. Ezen is dolgozni kell, mint bármi máson :-) Ami Nekem nem tetszik, az az, hogy nem látom, hogy meddig van még tagságom, mikor vonják a következő díjat és az, hogy ezt automatikusan teszik. Nem Én döntöm el, hogy meddig szól a tagságom és ez tulajdonképpen folyamatos, hacsak meg nem szüntetem. Ezt nagyon inkorrektnek tartom. Elképzelhető, hogy ezt Én értem félre és valamilyen opciót nem vettem figyelembe, de eddig ezt tapasztaltam. Amúgy tetszik az oldal és jónak tartom. :-) Üdv és jó munkát! Tamás

Kedves Tamás! Köszönjük üzenetét, örömmel halljuk, hogy tetszik Önnek az oldalunk. A Prémium tagság kezdetének dátumát valamint tagságának futamidejét bármikor meg tudja nézni a Felhasználói fiók/Tagságom menüpontban. A tagság végének dátumát pedig a lemondáskor tüntetjük fel ugyanitt, hiszen addig mindenképpen aktív az előfizetése. Üdvözlettel: Az ELITTÁRS szerkesztősége

Nekem nagyon nem tetszik az oldal új kinezete ezzel a sok feketevel, barnával es kis zölddel. Olyan, mintha siralomhazban lennék, s nem társkeresőben:( Nagyon nyomasztó, merev, szögletes, sötet, rossz érzéseket keltő, s nem szívesen vagyok emiatt az oldalon. A régi design sokkal szellősebb, kedvesebb volt. Jó lenne visszaállitani.

Kedves Ari! Köszönjük szépen a hozzászólását és a véleményét az ELITTÁRS oldalról. Arculatváltásunk hátterében a vállalat gyors növekedése áll. A modernebb és barátságosabb zöld logónkkal vonzóbbak szeretnénk lenni a diplomás és igényes egyedülállók számára, emellett azt szeretnék elérni, hogy a jobban felismerhető márkánk megtestesítse azt a biztonságos és izgalmas felhasználói élményt, amelyet a felhasználóink az ELITTÁRS tagokhoz való csatlakozás során élnek át. Új megjelenésünkkel továbbá azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mi nyújtsuk a legjobb felhasználói élményt a prémium online társkeresők piacán. Üdvözlettel: Az ELITTÁRS szerkesztősége

Nekem annyira nem jön be. Nekem nagyon korlátozottnak tűnik. pl közvetlen nem lehet egymás után két levelet küldeni, csak ha válaszolt a partner. Meg nagyon le van korlátozva a keresési lehetőség..... Összességében nekem nem tetszik. Nem is fogom meghosszabbítani az előfizetésemet.

Nekem tetszik !

Március 8.-án küldtem néhány hölgynek Nőnapi üdvözletet. Többen egy "köszönömmel" lereagálták. Valójában azért küldtem, mert -bár "nagyon kedvelt az adatlapom", mégsem lehetett egy holtpontból kimozdítani a kommunikációt az érintett hölgyekkel. Egy olyan hölgy volt, aki erre megadta a számát, hogy hívjam fel. Ezután rohamosan beindultak a dolgok. Kiderült, hogy rengeteg dologban egyezik a gondolkozásunk, a szemléletmódunk, a világnézetünk. A lényeg, hogy Húsvét hétfőjétől összeköltöztünk, és azóta minden nap, minden perc különleges, ünnep, és csupa öröm. Köszönöm az Elittársnak mindazt a segítséget, melyet nyújtottak. Üzenem mindenkinek, aki még keresi a párját, figyeljenek oda arra, hogy a kommunikáció (a jó kommunikáció) sokkal fontosabb, mintsem gondolják. Üdvözlettel: Szél László