ELITTÁRS vélemények: felhasználói visszajelzések

elittárs vélemények

Az ELITTÁRS csapata nap mint nap számtalan visszajelzést kap pároktól, akik itt találtak rá a boldogságra, de persze azon felhasználóktól is, akik még keresik társukat. Nagyra értékelünk minden véleményt, hiszen hozzájárul ahhoz, hogy az ELITTÁRS oldalát a felhasználók valódi igényei alapján tudjuk fejleszteni.

Mind a pozitív mind a negatív vélemények nagyban segítik munkánkat, hiszen így tudunk színvonalas szolgáltatást nyújtani.

Az alábbi ELITTÁRS vélemények érkeztek a felhasználóktól, akiknek ezúton szeretnénk megköszönni a munkánkhoz való hozzájárulásukat!

„Színvonalas szolgáltatás és korrekt ügyfélszolgálat. Sikertörténet még nincs, de úgy érzem, jó úton haladok!”

„Kételkedve töltöttem ki a személyiségtesztet, egész találó lett az eredmény. Az is tetszik, hogy a keresőrendszer figyelembe veszi a beállításaimat, ezért már egy hónap tagság után is érdekes embereket ismertem meg.”

„Mivel már sok társkereső oldalt kipróbáltam, kicsit hezitáltam a regisztráció előtt. A tévéreklám után a kíváncsiság győzött. Meglepődtem, hogy milyen letisztult és gördülékeny az oldal, amit eddig még sehol sem tapasztaltam! Már pár nap után megismertem azt a hölgyet, akivel remélem, hamarosan komolyra fordul a dolog.:)”

„Bár még a kapcsolatunk elején vagyunk, de bizakodva tekintek a jövőbe, és bár közhelyes kijelentés, de tudom, hogy semmi nem történik véletlenül, nekünk itt kellett találkoznunk, mert ha nincs ez az oldal, akkor soha nem ismertem volna meg Őt. Köszönet érte, sok sikert mindenkinek, aki hasonló cipőben járt, mint én/mi.”

„Köszönöm az Ügyfélszolgálat munkatársainak a segítségét, mind a tagságom alatt, mind tagságom megszüntetésekor maximálisan a segítségemre voltak. További sikeres munkát kívánok Nekik!”

„Maga az ügyfélszolgálat az én számomra tökéletesen működött, bár volt bennem egy kis ijedtség a korábban olvasott újságcikkek miatt. Szerintem a cég az akkori – félreértésen alapuló – vádakat teljesen helyre tudta tenni.”

„Gyorsan kaptam választ, ami teljes mértékben kielégített. Elégedett vagyok eddig a szolgáltatással!”

„Minden médiában megjelent híreszteléssel ellentétben gyorsreagálású az ügyfélszolgálat, a honlapon lehetne egy-két apróságon javítani, a szerkesztés utáni jóváhagyás picit lassú, s az előfizetéssel kapcsolatos szabály sem túl szimpatikus (automatikus hosszabbítás), de mindezt az ügyfélszolgálat készségessége kompenzálja. További jó munkát és sok sikert kívánok. ”

Köszönjük az eddig elküldött ELITTÁRS véleményeket és, hogy ezzel segítik a munkánkat. Önnek is van javaslata, észrevétele? Kérjük, ossza meg velünk!