Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
párom

Hogyan találjam meg a párom?

párom

A KSH adatai alapján Magyarországon sok egyedülálló él, arra a gyakran feltett kérdésre azonban, hogy „hol, mikor, hogyan találom meg a párom?” mégis nehezebb választ adni, mint azt elsőre bárki gondolná. Ha pedig nem csak egy társat akar találni, hanem olyasvalakit, akivel valóban hosszú távon működni fog a kapcsolatuk, az még nagyobb kihívást jelenthet. Olvasson tovább, mit javaslunk mi, az ELITTÁRS oldalnál ahhoz, hogy választ találjon a kérdéseire és megtalálja a párját!párom

Az Önhöz illő társ megtalálása egyszerre lehet nehézkes és félelmetes is, ha pedig a randevúzásról van szó, sokan hatalmas, megmászhatatlan akadályként tekintenek rá. A szakértő támogatás azonban sokat segíthet azoknak, akik éppen a társkeresés dzsungelébe szeretnék magukat belevetni.

Az ELITTÁRS professzionális szolgáltatásának segítségével iránymutatást kaphat Ön is már a társkeresés kezdeti időszakában is. Oldalunk egyedülálló módszerével személyre szabott partnerjelölteket ajánlunk minden tagunknak az alapján, hogy milyen társat keresnek.

Megtalálhatom a párom online?

Hisz a szerelemben? Bárki megtalálhatja a hozzá illő párt a kérdés csak, hogy hol? Ilyenkor Önben is felmerülhet: és én hol találom a párom? Egy valódi társsal találkozhat egy boltban, az edzőteremben, egy parkban, talán egy jelenlegi vagy volt kollégája lesz az, esetleg olyasvalaki, akit egy szórakozóhelyen ismert meg. Sokan tudják azonban, hogy ez nem mindig ennyire egyszerű. Megtenni a legelső lépést valaki felé és megszólítani egy vadidegent, sokszor a fizika szabályaival ellentétesnek tűnik. Számos akadályon kell átküzdenie magát a legtöbb embernek ahhoz, hogy felvegye az első kapcsolatot valakivel, akit később a „párom” néven említhet mások előtt.

Hogyan szedheti össze a bátorságát ahhoz, hogy megtegye az első lépést egy olyan férfi vagy nő irányába, akivel szívesen randevúzna, a későbbiekben pedig párkapcsolatba kezdene? Felteszi néha a kérdést, „hogyan lehet majd az a bizonyos szimpatikus nő vagy férfi a párom?” Az első és legfontosabb dolog, amin mindenkinek dolgoznia kell, aki a társkeresés útjára lép, hogy kellően magabiztos legyen, és elég önbizalma legyen ahhoz, hogy megszólítson idegeneket. Az ELITTÁRS oldalnál arra helyezzük a hangsúlyt, hogy optimalizáljuk a társkeresés folyamatát: első lépésként minden regisztrált tag egy átfogó személyiségteszt kitöltésével kezd, ezzel biztosítjuk, hogy személyiségjegyeik alapján egymáshoz illő egyedülállókat ajánljuk a párkeresőknek. Ez módszerünk egyik alappillére, mert hiszünk abban, hogy egy tartalmas, tartós párkapcsolat csak úgy tud létrejönni két ember között, ha személyiségeik összeillenek.

Hogyan találhatom meg a párom, ha válogatós vagyok?

Az internethasználók körében folyamatosan növekszik azoknak a száma, akik online keresik a társukat és ugyanígy növekszik az a szükséglet is, hogy egy igényes oldalon igényes egyedülállókat találjanak. Oldalunk személyre szabott megoldást nyújt azok számára, akik tartós kapcsolatra vágynak, ugyanakkor magas elvárásaik és konkrét elképzeléseik is vannak egy társsal kapcsolatban. Tudjuk, hogy ezt nem mindig egyszerű összeegyeztetni és emellett elég időt találni az ismerkedésre. Különösen nehéz az ismerkedésbe belefogniuk azoknak, akik karrierjük mellett néha úgy érzik, hogy barátaikra is alig tudnak időt szakítani.

A professzionális élet mellett sokaknak nehéz feladat és rengeteg idő ráfordítással jár, hogy a szerelmi életüket is mederbe tereljék. Ezért különösen fontos, hogy az elfoglalt, karrierjük mellett kevés idővel rendelkező egyedülállók is sikeresen megtalálják a hozzájuk illő társat. Annak az esélye, hogy Ön is egy olyan egyedülállóval ismerkedjen meg, aki valóban illik Önhöz, lényegesen növekszik, ha online kezdi el keresni. Az interneten keresztül olyan egyedülállókat ismerhet meg, akikkel nagy valószínűség szerint nem találkozna egy bárban, egy boltban vagy az edzőteremben. Lehetséges, hogy ez a különleges személy ugyanolyan dolgokat kedvel mint Ön, összeillő a személyiségük, csak éppen egy másik bárba, másik edzőterembe vagy másik boltba szokott járni. Jogosan kérdezheti ilyenkor, hogy „de akkor miként találhatom meg azt a különleges személyt, aki a párom lehet?” Ebben nyújt segítséget Önnek az ELITTÁRS.

Lehet a párom olyasvalaki, aki egy társsal kapcsolatos minden kívánságomnak megfelel?

Elhívni valakit randevúzni, akit barátokon keresztül ismert meg, gyakran nehéz lépésnek tűnik. Ehhez képest a partnerkeresés online jóval könnyebbnek látszik. Nem kell feladnia a tökéletes társ megtalálásának vágyát akkor sem, ha karrierjében is sikeres szeretne lenni emellett. Az ELITTÁRS oldalnál tudjuk, hogy tökéletesen lehetséges, hogy ez a két fontos dolog egyszerre is teljesüljön valakinek az életében. Oldalunkon ugyanis nem csak időt, de energiát is spórolhat, így csak arra kell koncentrálnia, hogy a partnerjelöltjei közül ki az, akivel személyesen is találkozna. A karrierjükre koncentráló egyedülállók mellett hasonlóan jó megoldás lehet az ELITTÁRS használata azoknak, akik egyedülálló szülőként állnak helyt a mindennapokban és új szerelmet keresnek.

Az ELITTÁRS egyik legfontosabb küldetése, hogy biztonságos környezetet nyújtson minden olyan egyedülállónak, aki komolyan gondolja a párkeresést. Figyelembe vesszük azokat a feltételeket, amelyeket a regisztráció során megadott a leendő társával kapcsolatban, így biztosítjuk, hogy egy természetes, jól működő párkapcsolatra adjunk esélyt tagjainknak.

Úgy gondoljuk, hogy nem érdemes lejjebb adni az elvárásaiból a leendő társával szemben, még akkor sem, ha barátai, vagy családja ezt javasolják. Az oldalunkon történő regisztráció után jelölje meg elvárásait. Ezek után algoritmusunk a keresési feltételek és a személyiségteszt eredményeit összevetve ajánl ki Önnek olyan partnerjelölteket, akikkel nagy az esély egy hosszú távú párkapcsolat kialakítására. Önnek már csak döntenie kell.