Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
egyedülálló szülő - társkeresés gyerekkel

Társkeresés gyerekkel: hogyan keressen társat egy egyedülálló szülő?

egyedülálló szülő

A társkeresés gyerekkel igazi kihívás: hogyan találjon olyan társat, aki nem csak az Ön magas elvárásainak és elképzeléseinek felel meg, de a családja is kedveli? Ha egyedülálló szülőként keresi a társát, olvasson tovább!egyedülálló szülő

Nem érdemes tartania a társkereséstől, akkor sem, ha egyedülálló szülőként keresi társát – sőt, a gyermekek egy plusz okot adnak arra, hogy egy egyedülálló anya vagy egy egyedülálló apa több időt fektessen a társkeresésbe, amely nyilvánvalóan megnöveli az esélyét annak, hogy olyasvalakit találjon, aki igazán illik Önhöz és a családjához is hosszú távon. Egy párkapcsolatból való kilépés vagy válás utáni új élet már alapból egy összetett kérdés, ha a társkeresés gyerekkel a háttérben zajlik, még komplexebbé válhat. Az egyedülálló szülők gyakran rendelkeznek teljesen világos igényekkel és elképzelésekkel, ezért a legtöbben kevésbé érdekeltek abban, hogy randevúzással töltsék az idejüket, mint azok, akiknek nincs gyermekük.

Az online társkeresés azonban lecsökkentheti azt a fajta stresszt, amelyet maga a társkeresés alakíthat ki az egyedülálló szülőkben. Az olyan társkereső oldalak, mint az ELITTÁRS idő és energia hatékony módszerrel segítenek az egyedülállóknak a valóban hozzájuk illő társ megtalálásában.

Ez egy rendkívül kényelmes módja annak, hogy olyan egyedülállókkal ismerkedjen, akik megfelelnek az elvárásainak és személyiségük is passzol egymáshoz. Ha online keresi a társát egyedülálló szülőként, az Ön kezében van az irányítás. Ön határozhatja meg a tempót és számos olyan eszköz van a kezében, amelyekkel egyszerűen szűkítheti azon egyedülállók körét, akikkel valóban megismerkedne.

Módszerünk különlegessége a regisztrációkor kitöltendő személyiségtesztben és az intelligens algoritmusunkban rejlik. A teszt segítségül van az Ön személyiségjegyeinek meghatározásában. Ezek és az Ön által megfogalmazott elvárások alapján kerülnek összeillesztésre a jelöltek. Könnyedén beállíthatja azokat a feltételeket, amelyeket fontosnak tart, legyen az többek között a földrajzi távolság, amin belül társát keresi, a leendő társ dohányzási szokásai vagy az, hogy mennyire szeretne vagy lenne hajlandó további gyermekeket vállalni.

Találjon Önhöz illő társra egyedülálló szülőkéntösszeillő pár

Kivételes előnyei lehetnek annak, ha egy egyedülálló anya vagy egy egyedülálló apa a leendő társa. Egy korábbi statisztikánkból kiderült, hogy az ELITTÁRS tagok nagy többsége pozitívan vélekedik arról, ha leendő társuknak van már gyermeke egy korábbi párkapcsolatból. Ennek az egyik oka, hogy az egyedülálló szülők gyakran határozottabbak, nyíltabbak és egyértelműbben fogalmaznak a jövőbeli terveikkel és a párkapcsolattal való elvárásaikkal kapcsolatban. Ezért ha egyedülálló szülőként randevúzik, biztos lehet benne, hogy randevúpartnere különlegesnek fogja tekinteni, hiszen tudja, hogy olyasvalakivel randevúzik, aki szűkösen rendelkezik csak idővel, így az együtt töltött időt és a randevút igazán értékelni fogja.

Egy egyedülálló szülő számára jó választás az ELITTÁRS?

Az ELITTÁRS számos tagja vág bele a társkeresésbe gyerekkel. Talán nem meglepő ez, hiszen az átlagos életkor társkereső oldalunkon 35 fölött van, a tagok legnagyobb része pedig nyitott új gyermek vállalására is a későbbiekben. Egyedülálló módszerünkkel valóban megadhatja, hogy milyen társra vágyik, mi ezeknek a feltételeknek igyekszünk eleget tenni és a leginkább Önhöz passzoló egyedülállókkal összeismertetni. Mi sem bizonyítja jobban a sikerünket, mint azok a sikertörténetek, amelyek oldalunk segítségével születtek. Egy kutatás eredményei arra világítanak rá, hogy azok, akik online találtak egymásra, nem csak boldogabbak, de kevésbé hajlamosak a válásra is, mint azok, akik offline találtak szerelemre. Ugyanúgy vonatkozik ez azokra, akik a társkeresést gyerekkel kezdik el: az ELITTÁRS oldalán az egyedülálló szülők is tartós, harmonikus kapcsolatra találhatnak olyasvalakivel, aki nem csak az ő, de a gyermekek magas elvárásainak is megfelel.1

Az egyedülálló szülők gyakori dilemmái

egyedüülálló szülő

A társkeresés gyerekkel sokszor nehéz helyzetbe hozza az adott szülőt, legyen szó egyedülálló anyáról vagy egyedülálló apáról. Olyan kérdések merülhetnek fel Önben is, mint, hogy mikor érdemes bemutatni az új társat a gyerekeknek? Pszichológusok szerint fontos, hogy az új társat csak akkor mutassa be gyermekének vagy gyermekeinek, ha eldöntötték, hogy megpróbálkoznak egy tartós kapcsolattal és mindketten elköteleződtek egymás irányába. Egy jó hüvelykszabály, hogy próbálja meg a gyermekét két-három lépéssel hátrébb tartani az új kapcsolat eseményeitől. A gyermekek szempontjából is fontos, hogy csak olyan társat mutasson be nekik, akivel valóban tartós lesz a kapcsolatuk. Ezzel megelőzheti a későbbi csalódásokat vagy visszautasításokat, amelyek akkor alakulhatnak a gyermekben, ha elkezdenek kötődni olyasvalakihez, akivel Ön nem szeretne a későbbiekben párkapcsolatot fenntartani.2

Hogyan érdemes randevúzni egyedülálló szülőként?

Fontos, hogy randevúzni ne egyedülálló szülőként, hanem elsősorban egyedülállóként induljon. A randevún beszéljen saját hobbijairól, érdeklődési köreiről, álmairól és vágyairól, és az első pár alkalommal érdemes kihagyni a gyermeket a randevúból. Természetesen ne hallgassa el randevúpartnere előtt, hogy van gyermeke, azonban a hangsúly legyen Önön, a partnerjelöltjét Ön érdekli elsősorban. Egy további kétely is felmerülhet azokban, akik a társkeresést gyerekkel kezdik el, mégpedig, hogy vajon vonzóak lesznek-e olyasvalaki számára is, akinek nincs gyermeke. Az ELITTÁRS adatai szerint a tagok 93 százaléka el tudja képzelni a családalapítást leendő társával, legyen szó saját vagy örökbefogadott gyermekről.

Egyedülálló anya? Egyedülálló apa? Jó társkereső módszer az Ön igényeinek!

Ha egyedülálló szülőként társkereső oldalt keres, tudja, hogy milyen párkapcsolatra vágyik, valamint úgy gondolja, hogy az ideje és az energiája túl értékes ahhoz, hogy olyan randevúkon vegyen részt, amelyek nem vezetnek sehová, az ELITTÁRS oldal Önnek való. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy személyiségének, elvárásainak és gyermekei szükségleteinek is megfelelő partnerjelöltekkel ismertessük össze. Elvégezzük Ön helyett a megfelelő partnerjelöltek kiválasztását, így Önnek már csak azt kell eldönteni, hogy felveszi-e a kapcsolatot az általunk ajánlott lehetséges társsal.

Kérdése van arról, hogyan működhet a társkeresés gyerekkel? Írja meg kommentben a cikk alatt!

Források:

1 Cacioppo, J.T., Cacioppo, S., Gonzaga, G.C., Ogburn, E.L., and Vander Weele, T.J. (2013). ‘Marital satisfaction and break-ups differ across on-line and off-line meeting venues’ PNAS

2 Preece, J. (2013). Interjú az ELITSINGLAR oldalon

3 ELITTÁRS felmérés a Prémium tagok megkérdezésével 2014.