Találja meg társát az ELITTÁRS társkereső app segítségével!

Kezdje el saját szerelmi történetét most, az ELITTÁRS társkereső app segítségével, amely egyedi társkereső felületet biztosít annak érdekében, hogy megtalálja az Önhöz illő társat, akivel hosszú távú párkapcsolatot alakíthat ki. Találkozzon művelt, szórakoztató egyedülállókkal a környezetében! Az ELITTÁRS alkalmazása már elérhető az App Store-ban. Tudjon meg mindent a társkereső app előnyeiről és működéséről itt és keresse társát a megfelelő mobilalkalmazással!
társkereső appot használó férfi

ELITTÁRS társkereső app – találja meg társát telefonja segítségével

Az ELITTÁRS társkereső app segítségével bármikor megtekintheti partnerjelöltjeit és üzeneteit attól függetlenül, hogy éppen hol tartózkodik. Az életre szóló társ megtalálása ma már sokaknak akár szó szerint is a zsebében van: mobiltelefonról is könnyedén és hatékonyan keresheti azt a társat, aki valóban illik Önhöz. Társkereső alkalmazásunkon keresztül olyan egyedülállókkal ismerkedhet meg, akik ugyanúgy, mint Ön, komolyan gondolják a társkeresést.

Álmai partnerjelöltje a kezében

Munkába menet, kávé,- vagy ebédszünetekben, nyaralás alatt vagy egy hivatalban várakozva is keresheti társát, a lehetőségek tárháza végtelen. Nem számít, hogy éppen merre jár, telefonján keresztül bármelyik pillanatban meg tudja nézni partnerjelöltjeit. A keresési feltételeket bármikor szűkítheti a társkereső app felületén belül is annak érdekében, hogy még inkább az elvárásainak megfelelő partnerjelölteket ajánljuk Önnek.társkereső app

Biztonságos és megbízható társkereső app

Az ELITTÁRS társkereső appot olyan egyedülállók számára fejlesztettük, akik társkeresés közben teljes biztonságban szeretnék magukat érezni. A társkereső app felületén keresztül könnyedén feltöltheti legújabb profilképét, amit telefonjával készített.

Ügyfélszolgálatunk minden új adatlapot manuálisan ellenőriz, ezzel biztosítjuk azt, hogy biztonságosan kereshesse társát. Az ELITTÁRS társkereső app ezzel biztonságos felületet nyújt különleges egyedülállókkal történő ismerkedésre és randevúk megbeszélésére is.

Egyszerű navigáció, igényes külső

Partnerjelöltjeivel való kommunikációnak egyszerűnek és akadálymentesnek kell lennie, ezt biztosítja az ELITTÁRS társkereső app. Ha úgy gondolja, nincs elég bátorsága rögtön egy üzenetben megszólítani partnerjelöltjét, az alkalmazáson belül lehetősége nyílik arra, hogy egy egyszerű „mosoly” vagy „5 kérdés” küldésével szimpátiáját fejezze ki iránta. Ne várjon, vegye fel a kapcsolatot még ma egy olyan partnerjelölttel, aki talán életre szóló társa is lehet!

Az ELITTÁRS társkereső app használata (jelenleg elérhető: iOS, Android)

 • Töltse ki a személyiségtesztet és az adatlapját, valamint állítsa be keresési feltételeit
 • Ismerjen meg minden nap Önhöz illő partnerjelölteket, nézze meg partnerjelöltjei teljes adatlapját
 • Vegye fel a kapcsolatot partnerjelöltjeivel, küldjön nekik mosolyt vagy adja tudomásukra, hogy kedvel egy bejegyzést az adatlapjukon
 • Használja a „Fényképkérés” funkciót a társkereső appon belül is
 • Küldjön és fogadjon korlátlanul üzeneteket
 • Nézze meg, ki látogatta meg az adatlapját
 • Töltsön fel fényképeket a telefonjáról vagy egyenesen a Facebook profiljából

 

Az ELITTÁRS társkereső app használatához szükséges technikai specifikációk:

 • iOS 8.0 vagy későbbi verzió, továbbá iPhone, iPad, vagy iPod touch készülék.
 • Android 4.0.3 és újabb verzió

App Store logo           Google Play

 

ELITTÁRS regisztráció

 

Vegye a kezébe jövőjének irányítását és találja meg társát az ELITTÁRS társkereső app segítségével!

Regisztráljon és próbálja ki társkereső appunkat még ma!

További tippek:

 • fiatal pár
  Találja meg társát Önhöz közel!

  A társkereső appunk segítségével könnyedén beállíthatja preferenciáit arra vonatkozóan, hogy hol szeretné megtalálni a társát. Legyen az egy kis város vagy Budapest, az ELITTÁRS oldalon könnyedén megadhatja, milyen távolságon belül keresné az igazit. Ez után az alkalmazásban felveheti a kapcsolatot a szimpatikus jelöltekkel, majd egy (vagy több) randi keretében személyesen is megismerkedhet más egyedülállókkal.

 • összeillő pár főz
  Találjon Önhöz illő társat!

  Az ELITTÁRS mobil alkalmazása különbözik más partnerkereső appoktól, mint például a Tinder, hiszen olyan diplomás és igényes egyedülállók számára alakítottuk ki, akik komolyan gondolják a társkeresést. Partnerkereső módszerünk segítségével olyan egyedülállók adatlapját ajánljuk Önnek partnerjelöltként, akik elvárásai és személyiségjegyei alapján illenek Önhöz és alkalmasak lehetnek egy hosszan tartó, boldog párkapcsolat kialakítására. A tudományos személyiségteszt eredményei alapján biztosítjuk, hogy a jellemvonásokban Önhöz illő jelölteket ajánlunk.

 • társkereső appot használó férfi
  Kösse össze elfoglalt életmódját a társkereséssel!

  Könnyedén előfordulhat, hogy a munka és a mindennapi kihívások előtérbe kerülnek és a szerelem keresése háttérbe szorul. Az ELITTÁRS társkereső app segítségével ennek nem kell így lennie, hiszen bármikor, amikor elfoglalt életmódja mellett egy kis időt tud szakítani a társkeresésre, megteheti. Könnyedén megtekintheti partnerjelöltjeit, feltölthet új fényképet vagy válaszolhat üzenetekre is. Vágjon bele!