Ingyenes társkereső vagy fizetős a jó választás?

Az ingyenes társkereső ajánlatok, kedvezmények, kuponok nap mint nap az érdeklődők rendelkezésére állnak. Annak érdekében, hogy ne kelljen túl sokat fizetni, sokan a rendkívül népszerű ár-összehasonlító oldalakat használják. Nyilvánvalóan fontos, hogy a vásárlási döntéseit összehasonlításokra alapozva hozza meg, azonban ügyeljen arra, hogy ne egy olyan világot hozzon létre maga körül, ahol a vásárlást csak a termék vagy szolgáltatás ára határozza meg és a jó minőség, mint döntési érv háttérbe szorul.
ingyenes társkereső

Mennyire megbízható egy ingyenes társkereső?

A mindennapi teendők egyre nagyobb arányban a fizikai valóságból a virtuális világba tolódnak. Az Európai Bizottság egy korábbi felmérése szerint az EU lakosságának 12%-a már volt internetes csalás szenvedő alanya1, ezért egyre fontosabb, hogy az online világban figyelmesen és óvatosan kezelje az érzékeny, bizalmas információkat és a személyes adatokat. Az ingyenes társkereső oldalak gyakran azért ingyenesek, mert nem nyújtanak kellő védelmet és biztonságot a felhasználók adatainak. A választott szolgáltató biztonságra vonatkozó feltételeit és az adatvédelemre vonatkozó szabályzatát mindenképpen ellenőrizze, így tudja csökkenteni visszaélések kockázatát.

Egy ingyenes társkereső helyett érdemes inkább olyan társkeresőt választani, amely kidolgozott, pontos adatvédelmi politikával rendelkezik és megvédi a társkeresők személyes adatait. Ilyen például az ELITTÁRS is, ahol a társkeresők adatlapjai biztonságban vannak, hiszen például az adatlapok és a profilképek nem nyilvánosak, nem találhatóak meg az interneten.

Ingyenes társkereső szolgáltatások és a reklám

Egy honlap biztonságosságát nehéz egy egyszeri oldallátogatással ellenőrizni. Azonban ha a dizájnt, a szövegeket és a nyelvezetet megnézi, gyakran könnyedén el tudja dönteni, hogy az oldal mennyire professzionális. Ha a Google-ben az „ingyenes társkereső” kifejezésre keres, a találatok között általában olyan oldalak jelennek meg, amelyek tele vannak hirdetésekkel, sokszor hatalmas felületet vesznek el a reklámok az oldalból és a dizájn is zűrzavaros, már-már átláthatatlan. Az ilyen oldalak hátránya, hogy a bevételüket az felületeiken megjelenő reklámokból szerzik.

Az ELITTÁRS oldalon azt szeretnénk, hogy a felhasználóink magabiztosan, kételyek nélkül használhassák az oldalt, a folyamatos fejlesztések mellett az ELITTÁRS reklámoktól mentes, így nyújtva átlátható, biztonságos felületet, jobb felhasználói élményt a társkeresőknek.

 

ELITTÁRS regisztráció

 

Hogyan előzze meg, hogy egy ingyenes társkereső visszaéljen az adataival?

 • Változtassa gyakran a jelszavát. Ne vállaljon fölösleges kockázatokat, amikor ingyenes társkereső szolgáltatást keres az interneten.
 • Az URL-ek elején használja a „http://” helyett a „https://” megfelelőt, ez jelöli, hogy az oldal kódolt és biztonságosan használhatja, ahhoz harmadik fél nem fér hozzá.
 • Bizonyosodjon meg róla, hogy számítógépén a vírusirtó és a tűzfal rendszeresen frissül és, hogy a programok mindig a legújabb védelemmel vannak ellátva.

Mit nyújt az ELITTÁRS egy ingyenes társkeresővel szemben?

Az ELITTÁRS oldalon az új tagoknak egy tudományosan összeállított pszichológiai tesztet, majd az adatlapjukat kell kitölteniük, végül fényképet feltölteniük magukról. Az ELITTÁRS algoritmusa ez után személyre szabott partnerjelölteket ajánl, akikkel a személyiségjegyek és az egymással szembeni elvárások tekintetében összeillenek egymással. Ezen kívül az ELITTÁRS professzionális ügyfélszolgálatot is biztosít. A háromlépcsős biztonsági rendszer részeként szakképzett munkatársak ellenőriznek minden adatlapot, így is csökkentve az esetleges visszaélések esélyét.
 
Az ELITTÁRS továbbá lehetőséget nyújt a Prémium tagok számára, hogy az ügyfélszolgálattal hitelesíttessék az adatlapjukat, így igazolva más felhasználók számára is, hogy az adatlapon szereplő információk megfelelnek a valóságnak.
Zárja ki az ingyenes társkereső szolgáltatások veszélyeit, hogy megtalálja életre szóló társát, aki ugyanúgy egy hosszú távú párkapcsolatra vágyik, mint Ön!
 
Ha egy olyan online társkeresőt keres, amely tudományos alapokon nyugszik és magas biztonsági előírásokkal rendelkezik, hogy megvédje az Ön adatait, akkor az ELITTÁRS Önnek való!

Készen áll élete következő döntésére? Regisztráljon most az ELITTÁRS oldalra és használja ki a Prémium tagság előnyeit!

Regisztrálok!

További tippek:

 • online társkereső
  Válasszon jól online társkeresőt!

  Válassza ki a leginkább Önhöz illő társkeresőt, ahol olyan kapcsolatra találhat, amely valóban megfelel az elvárásainak. Ha egy ingyenes társkeresőt a fentiek tekintetében inkább mellőzne, és hosszú távú kapcsolatot keres, nézze meg, mit ajánl az ELITTÁRS online társkereső itt!

 • ingyenes párkeresés
  Tegye biztonságossá a párkeresését!

  Amikor arról dönt, hogy melyik társkereső szolgáltatását veszi igénybe, fontos, hogy olyan oldalt válasszon, amely hiteles, színvonalas és magas fokú biztonság jellemzi a tagok adatainak védelmét illetően. Olvasson többet a biztonságos párkeresésről itt!

 • első randi
  Legyen aktív!

  Ha szeretné megtalálni a valóban Önhöz illő társat, ne felejtse el, hogy legyen aktív az oldalon, kezdeményezzen bátran! Az ingyenes társkereső szolgáltatásokkal szemben az ELITTÁRS a Prémium tagok számára kapcsolat garanciát is nyújt.